Berni szerint a világ

Berni szerint a világ

Aki sok pasival szexel az ribanc?

2016. július 24. - chocco channel

A "ribanc" szò az èn szòtáramban egy szexuálisan szabados nõt jelenít meg aki a társadalmi szokásokra fittyet hányva ki- illetve megèli a szexualitását. Olyasvalaki aki tojik a konvenciòkra, ès èrti ès hallgat a saját vágyaira. A szomorù tendencia viszont az, hogy rengeteg nõ szabályosan eltitkolja, hogy hány pasival volt mert rengeteg pasi a szex partnerek számában mèri a nõ èrtèkèt, miközben e kettõnek köze nincs egymáshoz. Sok pasi valami ideát hajszol, miszerint kèt szexuális kapcsolat, vagy három egyèjes belefèr de azon tùlmenõen az illetõ megbizhatatlan, nem wife material ès abszolùt szòba sem jöhet.

 

A pasik imádnak elsõk lenni, minèl kevesebb a nõ összehasonlítási alapja, annál nagyobb az esèly, hogy a lány ùgy fogja gondolni, hogy õ egy szex isten. Másrèszt ezt az egèsz partner számolgatást összekötik a lehetsèges hûtlensèggel mondván egy pasi ùgysem elèg neki, wattafffak? Gyerekek ez milyen logika már? Ha összejön valaki egy tapasztalatlan, kèt partneres lánnyal sokkal nagyobb az esèlye annak, hogy a lány pár èv mùlva azzal állít be, hogy mèg nem èlte ki magát ùgyhogy legyen egy kis szünet.

 

Semmi, de semmi szègyellnivalò nincs abban, ha valakinek "sok" szexuális partnere volt, mert kevès annál nosztalgikusabb emlèk van mint valami ezer idegennel párzani egy színpad alatt miközben a fejed felett dübörög a kedvenc zenekarod. A nõ a tapasztalatai során nem csak önmagát, hanem a fèrfiakat is megismeri ennèlfogva sokkal megèrtõbb lesz ha valaki csõdöt mond az ágyban, ès nem a barátnõihez fog rohangálni, hogy "ùristeeeeen, nem állt fel neki, nem vagyok elèg jò nõ". Szerencsètlen csajok azon agyalnak mindennap hogy õk most vajon ribancok- e merthogy az elsõ randin csòkolòztak a kiszemelttel, ahelyett, hogy ùgy èreznèk, hogy "szupeeeeer, vègre megcsòkolt". Vègtelenül korlátolt dolog másokat elítèlni partner szám alapján mindkèt fèl rèszèrõl ès ugyanilyen röhejes ès korlátolt dolog a társadalom vèlemenyère adni.

 

Õszintèn, nem mindegy hogy ki ès mit gondol? Nyilván van egy kèpzeletbeli határ mondjuk tizenhat èvesen ötven szexpartner annyira nem okè, mert elsõsorban lelki okok állnak az ilyen jelensègek hátterèben ès ritkábban a szex szeretete ès èlvezete. Harminc èvesen ugyanezzel a számmal semmi gond nincs, ha az illetõ önkènt ès èlvezetbõl csinálja, a prostitùciò nyilván más tèszta.

 

Egyèbkènt ezt a "ribanc" lòzungot mèg jòkèpû, nõknèl sikeres pasiktol mèg az èletben nem hallottam, ellenben pattanásos tinik, keserû hùszas harmincasoktòl akiken átnèznek a nõk már annál inkább. Ez valahogy a sikertelen fèrfiak sajátja, nyilván itt is vannak kivetelek pro ès kontra de az èn szemèlyes tapasztalatom mást mutat. Azèrt mert te sikertelen vagy egy nõnèl, az mièrt egy nõ hibája? Mièrt egy nõn kell levezetned azt, hogy èleted nagy szerelme elhagyott, kihasznált, rád se nèz? 

 

A dolog másik rèsze az embersèg. Mindannyian cipelünk valami zsákot amiben vannak kènyszerek, csalòdások, fájdalmak, ès ez a zsák minden embernèl lètezik szòval amikor megbèlyegzel valakit, jusson eszedbe, hogy lehet, hogy neked ez csak egy szò, de a másik fèlnek ez komoly önostorozáshoz vezethet. Egyèbiránt pasi párti vagyok, a feminizmusnak a halvány szikrája sincs bennem, de fontosnak èrzem tudatni veletek, hogy ezzel nem lesztek nèpszerûbbek, sikeresebbek, nem lesz nagyobb a pèniszetek, de összetöritek egy lány szívèt.

 

Engem mèg soha senki nem ribancozott le, ha valaki megtennè csak annyit mondanèk" hellooooo, az èn vagyok". 

 

Jò embernek lenni nehèz, de törekedni kell rá mert attòl, hogy neked valami nem jò azèrt ne legyen másnak rosszabb, mert ez se nem cool, se nem fèrfia ellenben szomorù ès szánalmas. 

 

Gyakoroljuk a nyitottsàgot, szerintem ránkfèr. 

A bejegyzés trackback címe:

https://berni-vilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr388910528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása