Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Berni szerint a világ

Berni szerint a világ

A cyber szex jòtèkony hatásai

2016. május 24. - chocco channel

Merthogy szex csetelni jò kimondottan akkor, ha az ember házas vagy unalmas stabil párkapcsolatban èl. Èn pèldául egy szuper -de hat èv után nèmikèpp lapos-házasságban èlek ahol nagyon szeretik egymást a felek, sok a közös program ès utazás, gyerek sincs mint zavarò tènyezõ szimplán a házasságunk mint billiò bárki másè is kiszámíthatò. Mivel megcsalni nem áll szándèkomban így mostanában szex csetelek egy fètis oldalon ès anèlkül hogy belemennèk a rèszletekbe a három netes regisztráciòm hatása az, hogy teljesen felpörgött a szexuális èletünk.

 

Szòval ez a cset dolog ùgy nèz ki, hogy megosztjátok egymással a titkos vágyaitokat, Skype kamera, a legtöbb embernek csak a nemi szerve látszik így kvázi intim testrèszeket nèzel amikor beszèlsz a weben keresztül. Ez eleinte szokatlan, mert kimondottan furcsa egy állò pènisszel beszèlgetni de abszolùt megszokhatò. Szòval jon a szex talk, azaz "fuuuu igen dugj meg hátulròl", "ohhhh duglak bèbi, rajtad van a magassarkud mindjárt elèlvezek" mindeközben kölcsönös maszturbálás egymás nemi szervère meredve.

 

Udvariasan kivárjuk amig a másik is elmegy, szokásos elköszönès ès ta daaaam az otthoni  szexuális èlet beindul. Mitõl? Attòl pèldául, hogy minèl többet mutogatod a tested idegeneknek annál jobban szereted ès elfogadod magad mert rengeteg pozitív visszajelzèst kapsz. Rengetegen kèrnek meztelen kèpet, szòval pòzolás a tükör elõtt egy szelfi stick-el ès a vègèn olyan szögekbõl fotòzod a tested amit nem is gondoltál volna, hogy lètezik. Egy idõ után elkezded magad igazán jò nõnek/pasinak èrezni ès sokkal felszabadultabb leszel a szexben. Hozzáteszem, hogy nálam nem önbizalom gondok voltak, inkabb a szexuális izgalom nem volt már meg. A cseten rengetegen szerepjátèkoznak ès alapvetõen egy tanár diák vagy más szerepjátèktòl csak röhögõgörcsot kapok a valò èletben a cseten viszont teljesen beindít ès fejleszti a fantáziámat amit bevittem a saját szexuális èletünkbe is.

 

Másrèszt a fètis szexcset oldalak a világ legszòrakoztatòbb helye, körülnèzek ès pèldául olyan emberek írnak rám aki arra idnul be hogy felveszi az anyòsa otthoni papucsát ès járkál benne. Aztan vannak párok akik szeretnèk ha beszállnèk (of korsz ez nálam kizárt), van olyan pasi aki 54 èves de olyan nõt keres aki ugy bánik vele mintha öt èves lenne ès szeretnè ha elmondanák neki, hogy mennyire rossz kisfiù volt. Aztan itt van a BDSM rengeteg, Christan Grey-ek lelkes tömege, dom fiùk es szolga lányok, sõt sokszor fordítva. Mindenfèle ember megfordul erre ès èn, aki mindig furcsának tartottam magam a dolgaim es a gondolkodásom miatt jòl èrzem magam attòl, hogy hozzájuk kèpest kimondottan normálisnak tûnök (már ha van ilyen).

 

Nem minden házasságot ment meg a szex cset ès nem minden házasságban van szüksèg rá, de a szexuális önfejlõdèsben mindenkèppen segít ès önbizalmat növel, csak ajánlani tudom.

A bejegyzés trackback címe:

https://berni-vilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr978742344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása