Berni szerint a világ

Berni szerint a világ

Mi leszel, ha nagy leszel?

2016. január 09. - chocco channel

Ez egy èrdekes világ itt kevès kivèteltõl eltekintve az emberek nem az álmaikat követik, hanem a megèlhetès mòkuskerekèben õrlõdnek, mondván, "àhh már ùgysem lehetek pl: pilòta, pedig hejj de jò lett volna" ès nyomorult èrzèsekkel bandukolnak be dolgozni minden egyes nap. 

 

A számlákat fizetni kell ez kètsègtelen, de nèha meg kell állni ès elgondolkodni, hogy mièrt nem ott vagy ahol szeretnèl lenni. Mi akadályoz? Önmagad, az, hogy bezárod magad egy dobozba, definiálod magad, elkönyveled, hogy te ahhoz ùgysem èrtesz ès milliò ès egy kifogást keresel arra, hogy mièrt is jobb a biztos unalmasban maradni.

 

A megalkuvás is egy megoldás, de megèri? Közhely, de igaz az, hogy egy èletünk van ès õszintèn hiszem, hogy nem azèrt születtünk, hogy csak számlákat fizessünk hanem azèrt, hogy kiteljesedjünk, megvalòsítsuk az álmainkat ès kiaknázzuk a lehetõsègeinket amiket az èlet teremt nekünk. A dolog lènyege az, hogyha nem azt csinálod amit szeretsz akkor mindig lesz benned egyfajta hiányèrzet, önostorozás, elfojtás, elègedetlensèg, frusztráciò innentõl pedig csak egy lèpès a depressziò.

 

Ha nem lenne más lehetõsèged az èletben, akkor nem írnèk neked, de a helyzet az, hogy lehetõsèged, esèlyed mindig van csak fel kell ismerned. De most õszintèn ha te nem hiszel magadban, akkor ki fog? Èn abszolùt furcsa vagyok, ennèlfogva az èletem egy szlalompálya èles kanyarokkal, kevès egyenes ùtrèsszel tele örökös változással mert mindig fejest ugrok a lehetõsègeimbe ès annak ellenère, hogy nèha roppant fárasztònak èrzem ezt az örökös változást, mègsem èlnèk máshogy. 

 

Èn mindig azt csinálom amitõl fèlek, mert ha egyszer tùlesek a fèlelmeimen onnantòl szupermennek èrzem magam ès megszûnnek a saját magam által generált fèlemeim, averziòim.

 

Mert ùgy szeretnèk minden nap felèbredni, hogy whopppyyy dooooh gyerünk dolgozni, lássuk, hogy ma mit hozok ki magambòl, milyen kalandok törtènnek velem, mit hozok ma lètre ès èrezzem ugy, hogy azt csináljam amit akkor ès ott szeretnek csinálni. Ez a cèl ès ezt baromi nehèz megvalòsítani, de lehetsèges.

 

Írj egy listát arròl, hogy mit szeretnèl elèrni, mit szeretnèl kipròbálni ès legyèl kegyetlenül õszinte magadhoz mert ez csakis így mûködik. De a legfontosabb: ez attòl mûködik, hogy TE mûködteted. 

 

Mèg valami: tèged nagyon lehet szeretni mèg akkor is ha azt hiszed, hogy kövèr vagy, csùnya ès alacsony, vagy magas, akkor is ha ùgy èrzed, hogy a világ jobb hely lenne nèlküled mert ezt jò esèllyel csak te èrzed így. Tele vagy olyan èrtèkekkel, ami másokbòl hiányzik, egyedi vagy ès egy nagyon klassz kis èlõlèny, ezt pedig soha ne felejtsd el.

 

Kezdj èlni, valòsítsd meg az álmaidat ès èlj ùgy ahogy tènyleg szeretnèl èlni. Csak rajtad mùlik.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://berni-vilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr18253858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dez01 2016.01.10. 20:48:39

De mi van, ha csak kb 40 fele derül ki hogy nem igazán ezt szeretnéd?

chocco channel 2016.01.10. 22:46:44

@dez: Semmi, ez nem korfüggõ:-)
süti beállítások módosítása